Double Twist Architects

Coneix l'equip

Nosaltres:

Double Twist és un equip multidisciplinari que neix amb l'objectiu de compartir amb el món els coneixements i l'experiència adquirits desenvolupant la Sagrada Família, l'últim projecte de Gaudí.

Volem compartir els nostres dissenys amb el món i contribuir a millorar la vida de les persones mitjançant espais inspiradors i sostenibles.

Pau Millet López

Fundador i CEO de DT
Llicenciat en arquitectura. Va fundar MIRAG Arquitectura i Gestió fa més de 20 anys i durant 4 anys ha estat el responsable de coordinar l'oficina tècnica de la Sagrada Família. Aquesta experiència transformadora ha estat el motor per liderar la creació de Double Twist. És un apassionat del treball en equip i està convençut del potencial creatiu de totes les persones.

Marta Miralpeix Gomà

Fundadora de DT
Llicenciada en arquitectura. Després de més de 18 anys com a cap d'equip a la Sagrada Família coordinant la Nau central, el Creuer, l'Àbsis o la Torre de Jesucrist, decideix fer un pas endavant per poder compartir l'arquitectura de Gaudí de manera més lliure i internacional. La seva alegria, meticulositat i perserverança li donen a l'equip l'energia necessària per seguir sempre endavant.

Xavier Ramoneda Planas

Fundador de DT
Llicenciat en arquitectura. Va fundar MIRAG Arquitectura i Gestió fa més de 20 anys. Fou professor assistent a la Universitat de Navarra (UNAP) i a la Universitat de Catalunya (UPC). Fou el Director de l'àrea de Paisatge al desptax de Batlle i Roig Arquitectes (1997-2009). Aporta una visió creativa i conceptual del procés de disseny que neix de la convicció que l'arquitectura té la missió de commoure les persones.

Antoni Angerri

Fundador de DT
Llicenciat en Dret, és adiminstrador de l'empresa promotora i constructrora UCSA, establerta el 1971. S'afegeix a fundar Double Twist guiat per la intuïció, la curiositat i les ganes permanents d'aprendre. Vol contribuir a un urbanisme des d'una mirada humana inspirada en la bellesa i el respecte per la Natura.